23948sdkhjf

Modehistorien på besøg i Rødovre Centrum

Kjoler, der har haft et liv. Vintagetøj fra 1950´erne. Miks af nyt og gammel.
Vintagekjoler er en af de største tendenser i modebilledet lige nu og d. 23. marts åbner Rødovre Centrum en stor udstilling af Pauli Tvilling med tøj fra 1950’erne stylet til den moderne kvinde.

Det fortæller centret i en pressemeddelelse.

Pauli Tvilling er indehaver af vintagebutikken FN92 i indre København og specialiserer sig i at restaurere og re-designe håndsyede kjoler samt designe vintageinspirerede accessories.

Han er kendt for sine spektakulære, historiske modeshows og for sin medvirken i DR programserien Skattejægerne.

Siden Rødovre Centrum slog dørene op første gang for mere end 40 år siden, har længden på kvinders kjoler og nederdele varieret fra halvlang til lårkort til lang, og bukser er blevet en almindelig del af damegarderoben.

I dag er tidligere tiders normer for korrekt påklædning for længst erstattet af frihed til at klæde sig, og mode opleves mere som en mulighed end som et diktat.

”Ved at se tilbage på andre generationers påklædning og tendenser i moden får vi viden og inspiration, der gør os til kvalitetsbevidste og stilsikre tøjforbrugere. Det tøj, vi køber i butikkerne netop nu, sender historiske hilsner til den mode, der har været. Jo mere vi ved om den historie, jo sjovere bliver det at shoppe og kreere sin egen stil,” skriver Rødovre Centrum i pressemeddelelsen.

Udstillingen løber fra den 23. marts til og med 28. april 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078